Північнокорейські хакери атакували компанію, що виробляє ППО Iris-T

Північнокорейські хакери атакували німецьку компанію Diehl Defense, яка виробляє системи ППО Iris-T.

Північнокорейські хакери атакували компанію, що виробляє ППО Iris-T

Північнокорейські хакери атакували німецьку компанію Diehl Defense, яка виробляє системи ППО Iris-T, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Spiegel.

Хакери використали підроблені пропозиції щодо роботи від нібито американських збройових компаній. Співробітники, які відкривали шкідливі PDF-файли, заражали свої комп’ютери, що дозволяло хакерам шпигувати за ними.

Атакуючий сервер був замаскований під назвою Uberlingen, що збігається з місцем розташування Diehl Defence. На сервері також були підроблені сторінки для входу німецькою мовою, що імітують сторінки Telekom та GMX.

Передбачається, що мета атаки полягала у крадіжці даних німецьких користувачів. Хакери ретельно підготувалися, вивчивши ситуацію у Німеччині перед атакою. Раніше, у травні, на складі Diehl у Берліні сталася пожежа. Хоча ЗМІ повідомляли, що він не вплинув на виробництво ракетних систем, токсичний дим поширився в частині міста. Сеул зробив попереджувальні постріли після того, як північнокорейські солдати перетнули кордон.

Північна Корея запустила балістичні ракети малої дальності в бік Східного моря.

Exit mobile version