У програмі “Резерв+” незабаром з’являться нові функції

У мобільний додаток "Резерв+", створений Міноборони України, додадуть нові функції - онлайн-рекрутинг та оформлення відстрочок для чоловіків призовного віку.

У програмі "Резерв+" незабаром з'являться нові функції

У мобільний додаток “Резерв+”, створений Міноборони України, додадуть нові функції – онлайн-рекрутинг та оформлення відстрочок для чоловіків призовного віку, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Facebook-сторінку заступника міністра оборони з питань цифровізації Катерини Чорногоренко.

Програма “Резерв+” вже працює з 18 травня 2024 року на Android та iOS. Воно дозволяє оновлювати облікові дані, створювати електронні військові документи з QR-кодом та перевіряти справжність повісток. У жовтні програму оновили, додавши можливість відображення бронювання як окремої форми відстрочення та перевірки неактивних документів через QR-коди.

Чорногоренко зазначила, що незабаром буде запущено нові сервіси для взаємодії громадян з державою, включаючи онлайн-рекрутинг та оформлення відстрочок. Приклад інтерфейсу бронювання від мобілізації вже продемонстровано. Кабмін утворив Держагентство з управління резервами.

Росіяни підтягують резерви на одному з напрямків.

Exit mobile version