У Запоріжжі неповнолітні акробати цирку зірвались з висоти під час виступу – подробиці, відео

У Запоріжжі пара повітряних акробатів зірвалась з висоти під час виступу / Фото: скриншот

У Запоріжжі артисти цирку зірвались з висоти просто під час вистави.

У Запорізькому державному цирку 27 квітня просто під час вистави стався нещасний випадок – пара повітряних акробатів – 15-річний хлопець і 12-річна дівчина зірвалися з висоти і впали на арену. 

Відео поширив місцевий Telegram-канал.

Акробати впали з 3-метрової висоти. Внаслідок падіння вони дістали травми різного ступеня тяжкості. За попередніми даними відомо, що у хлопця складний перелом ноги, а дівчина отримала струс мозку.

На відео видно, як повітряні акробати виконують номер під куполом цирку – хлопець тримався за спеціальний канат, а дівчина трималася за його ноги. Раптово канат вислизнув з рук артиста і пара впала на підлогу. 

Поліція Запорізької області встановлює обставини нещасного випадку.

Як розповіли правоохоронці, 27 квітня до чергової частини відділу №1 (Вознесенівський) Запорізького райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Запорізької обласної дитячої лікарні доставлено двох неповнолітніх.

Попередньо поліцейські з’ясували, що близько 18:00 під час вистави в міському цирку виконавці гімнастичного номеру програми не втримались на канаті та зірвались з 3-метрової висоти.

Через падіння обоє отримали травми різного ступеню тяжкості. Наразі діти перебувають у лікарні, загрози їхньому життю немає.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, чоловік, одягнений як Нео із відомого фільму “Матриця”, намагався пограбувати відділення банку у Києві (фото).

У Запоріжжі неповнолітні акробати зірвались з висоти під час вистави у цирку


tsn.ua

Exit mobile version