ЗСУ контролюють 60% Вовчанська: окупанти продовжують штурмувати українські позиції на півночі Харківщини


ЗСУ контролюють 60% Вовчанська: окупанти продовжують штурмувати українські позиції на півночі Харківщини

Окупанти обстрілюють Харківщину / Фото: ГУ НП в Харківській області

Окупанти продовжують штурмові дії, зосередившись на напрямках населених пунктів Липці та лівому й правому флангу Вовчанська.

Російські окупанти продовжують штурмувати українські позиції на півночі Харківщини. Військові злочинці сконцентрували зусилля на населеному пункті Вовчанськ. Сили оборони контролюють 60% міста.

Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Роман Семенуха.

За його словами, в Харківській області тривають безперервні ворожі обстріли. Окупанти продовжують штурмові дії, зосередившись на напрямках населених пунктів Липці та лівому й правому флангу Вовчанська.

“Щойно маємо декілька прильотів КАБами по населеному пункту Липці. Ворог не полишає спроб, особливо всередині Вовчанська, відкинути Сили оборони, місто приблизно на 60% контролюють Збройні сили України, тобто штурми не припиняються”, – зазначив Семенуха.

Він також додав, що сьогодні зранку, 20 травня, бойові дії були на Куп’янському напрямку. На окремих ділянках ЗСУ проводять власні штурмові дії з метою покращення позицій.

Безперервно йдуть обстріли прикордоння – це Богодухівський, Харківський і Чугуївський райони.

Нагадаємо, що Україна приховано перекинула додаткові війська на Харківщину за кілька днів до того, як російські окупанти вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня.

tsn.ua