Ахметов направив 9 млрд грн на військові та гуманітарні цілі

Сума підтримки, наданої бізнес-групою SCM та футбольним клубом "Шахтар" Україні, її військовослужбовцям та цивільному населенню досягла 9 мільярдів гривень.

Сума підтримки, наданої бізнес-групою SCM та футбольним клубом “Шахтар” Україні, її військовослужбовцям та цивільному населенню досягла 9 мільярдів гривень. Цю суму було отримано за 27 місяців після початку повномасштабного вторгнення, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на прес-службу SCM.

Підтримка з боку Фонду Ріната Ахметова та “Шатера” розподілилася на основні напрямки: першим напрямом стала підтримка українських збройних сил. Вона відбувалася у рамках мілітарного проекту “Сталевий фронт Ріната Ахметова”.

Другий напрямок – підтримка захисників Маріуполя. Цю допомогу було реалізовано в рамках проекту “Серце Азовсталі”, на який виділили 1 мільярд гривень на підтримку захисників та їхніх сімей.

Третій напрямок – гуманітарна підтримка цивільного населення. Даний напрямок допомоги реалізований завдяки бізнесам та проектам Ахметова. На гуманітарну допомогу було виділено 700 тисяч одиниць медикаментів та 13 мільйонів продуктових наборів із 2014 року.

Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу, Ахметов – у списку.

Exit mobile version