У Дніпрі співробітники ТЦК намагалися силоміць утримати чоловіка

У мережі почало поширюватися відео, на якому співробітники територіального центру комплектації у Дніпрі намагаються силоміць затримати чоловіка.

У мережі почало поширюватися відео, на якому співробітники територіального центру комплектації у Дніпрі намагаються силоміць затримати чоловіка. Дніпропетровський обласний ТЦК пояснив, що це був не метод вручення повістки, а спроба утримання військового, який мав намір втекти, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Facebook ТЦК та СП.

Ця подія сталася 1 червня у Дніпрі. Чоловік на відео був призваний на службу та неодноразово намагався ухилитися від призову. Він не був за повістками і не проходив військово-лікарську комісію. У день пригоди він йшов до місця служби у супроводі військовослужбовців ТЦК та СП, але спробував втекти під надуманим приводом.

Випадкові громадянські, які співчувають чоловікові, заважали військовослужбовцям, що сприяло порушенню кримінального правопорушення. ТЦК наголосили, що військовослужбовці у цій ситуації є посадовими особами, тому перешкода їхнім діям тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

Вночі ЗСУ знищили чотири “шахеди” та крилату ракету.

Exit mobile version