Зеленський після перемоги України на Євро-2024: “Попереду надважлива битва, тож разом і до кінця”

Збірна України здобула вольову перемогу над Словаччиною у другому матчі на Євро-2024 / Фото: Facebook/Володимир Зеленський

Володимир Зеленський підкреслив, що кожен українець має боротися за свободу, життя і правильне сприйняття України у світі.

Президент України Володимир Зеленський після перемоги збірної України у другому матчі чемпіонату Європи з футболу 2024 року назвав взаємну підтримку такою, що об'єднує всіх українців, і наголосив на важливості боротьби за правильне сприйняття Української держави у світі.

Про це Зеленський написав у Telegram-каналі у п'ятницю, 21 червня.

“Вірити одне в одного! Підтримувати одне одного! Битися одне за одного! Це те, що має єднати кожного з нас. І зараз кожен із нас на своєму місці має боротися: за свободу, життя і за правильне сприйняття України у світі”, – зазначив очільник держави.

“Україна, яка б’ється. Україна, яка тримає удар і долає перешкоди. Україна, яка здатна перемагати! Саме це сьогодні робить національна збірна України з футболу. Так тримати, хлопці! Попереду надважлива битва, тож разом і до кінця!” – додав президент.

Як повідомлялося, збірна України здобула вольову перемогу над Словаччиною у другому матчі на Євро-2024. Поєдинок на “Дюссельдорф Арені” в Дюссельдорфі завершився перемогою “синьо-жовтих” з рахунком 2:1.

Читайте провідні новини дня:

  • Ядерна загроза для заходу України: що обирають ціллю і якою може бути відповідь Путіну
  • Мобілізація по-новому: чи може ТЦК відібрати водійські права на блокпосту і як їх повернути
  • Що далі після Швейцарії: чотири основні фактори, які визначать шлях до миру та закінчення війни

tsn.ua

Exit mobile version