“Намагався втекти”: у Чернівецькому ТЦК прокоментували сутичку із військовозобов’язаним

Скандал із ТЦК у Чернівецькій області

Інцидент активно обговорюють у Мережі.

У Чернівецькому ТЦК прокоментували суперечку між працівником та військовозобов’язаним. Там зазначили, що призовник намагався втекти.

Про це повідомили у Чернівецькому обласному ТЦК та СП.

Деталі

Як зазначили у ТЦК, під час відправки до навчального центру військовозобовʼязаний громадянин, який визнаний придатним до військової служби військово-лікарською комісією намагався втекти з ТЦК та СП. Військовослужбовці ТЦК та СП були змушені допомогти громадянину повернутися до автобуса та відбути для проходження базової військової підготовки.

“Нагадуємо, що в країні триває загальна мобілізація і конституційним обов’язком кожного громадянина є захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України. Водночас війська потребують підтримки та поповнення особовим складом. Закликаємо громадян гідно ставитися до виконання військового обов’язку, а не ухилятися від захисту Батьківщини”, – зауважили у відомстві.

У Чернівецькій області спалахнув черговий скандал із ТЦК

Нагадаємо, у Чернівецькій області на території одного із ТЦК виникла суперечка між працівником та військовозобов’язаним. На кадрах видно, як людину примусили сісти у транспорт для відправлення до навчального центру. 

tsn.ua

Exit mobile version