Статус військових, які воюють у Росії, унормують

Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект, що передбачає рівні виплати та пільги для військових, які виконують різні бойові завдання.

Статус військових, які воюють у Росії, унормують

Чинний лідер України вніс до Верховної Ради законопроект, що передбачає рівні виплати та пільги для військових, які виконують різні бойові завдання. Це стосується військовослужбовців, які беруть участь в операціях на території Російської Федерації, включаючи Курську область, які отримають виплати як солдати, які перебувають на передовій, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на законопроект 11483.

Документ уточнює, що закон поширює свій вплив на військових, які виконують бойові завдання за межами України. У тому числі на території Російської Федерації, під час операцій, спрямованих на оборону України та захист її інтересів.

Виплати та пільги будуть виплачуватись: військовим ЗСУ, правоохоронним та розвідувальним органам, Службі зовнішньої розвідки, Державній службі спеціального зв’язку, органам, які забезпечують охорону державного кордону, а також іншим військовим формуванням та спецслужбам, створеним за законами України. Також Зеленський подав законопроект про множинне громадянство.

Зеленський вже заслухав доповідь від Сирського щодо ситуації на фронті.

Exit mobile version