До смерті побив знайомого: як покарали жителя Старокостянтинова (фото)

Жителя Старокостянтинова, який до смерті побив свого знайомого, засудили до 8,5 років ув’язнення / Фото: pixabay.com

Після скоєного 39-річний чоловік почав переховуватися. Поліцейські оголосили його в розшук.

Жителя Старокостянтинова, який до смерті побив свого знайомого, засудили до 8 з половиною років ув’язнення.

Поліція Хмельницької області повідомила про це 10 вересня.

Подія сталася у червні 2023 року. Тоді у Старокостянтинові в одній із квартир житлового будинку по вулиці Миру було виявлено тіло 41-річного місцевого жителя. 

Фото: Поліція Хмельницької області

“Як показав розтин, у чоловіка були переламані ребра та інші тілесні ушкодження, що й стало причиною смерті. Працівники місцевого відділу поліції оперативно-розшуковими заходами встановили, що до злочину причетний 39-річний знайомий потерпілого. Напередодні зловмисник приходив до своєї жертви додому. Між чоловіками виникла сварка, в ході якої підозрюваний сильно побив загиблого. Поліцейські оголосили підозрюваного в розшук”, – розповіли правоохоронці.

Після скоєного 39-річний чоловік почав переховуватися. Він виїхав до Закарпатської області, де намагався перетнути кордон. Його виявили прикордонники і передали правоохоронцям з Рахівського відділку поліції, які, у свою чергу, зв’язалися з поліцейськими Старокостянтинова.

“Врешті зловмисника затримали у Рахові на Закарпатті, коли той намагався покинути територію України. Суд визнав чоловіка винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, й засудив його до 8 з половиною років позбавлення волі”, – повідомили в поліції.

Раніше стало відомо про моторошну ДТП із 14 загиблими на Рівненщині. Єдина вціліла жінка розповіла, що бачила перед аварією.

tsn.ua

Exit mobile version