Чинні військові зможуть працювати у Мінветеранів, Зеленський підписав указ

Українські військовослужбовці тепер зможуть обіймати вакантні посади у Міністерстві у справах ветеранів, залишаючись при цьому на військовій службі.

Чинні військові зможуть працювати у Мінветеранів, Зеленський підписав указ

Українські військовослужбовці тепер зможуть обіймати вакантні посади у Міністерстві у справах ветеранів, залишаючись при цьому на військовій службі. Президент Володимир Зеленський підписав відповідний указ, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на прес-службу Кабінету Міністрів України.

Згідно з заявою уряду, військові зможуть працювати до Мінветеранів без винятку зі списків особового складу. Це дозволить ветеранам та чинним військовим брати участь у розробці та реалізації важливих ініціатив для підтримки ветеранів.

Міністр у справах ветеранів Наталія Калмикова наголосила, що залучення самих військових до роботи в міністерстві сприятиме створенню ініціатив, які безпосередньо стосуються ветеранського співтовариства. Раніше колишній в.о. міністра Олександр Порхун радив не уникати спілкування з ветеранами і дякувати їм за захист країни, показуючи, що їхні зусилля цінуються. Зеленський вже висловився про передачу Україні активів РФ.

Також Зеленський провів Ставку і понад дві години обговорював із Сирським фронт.

Exit mobile version