Зеленський повідомив, що і чому стало “дуже важливим етапом війни”


Зеленський повідомив, що і чому стало "дуже важливим етапом війни"

Володимир Зеленський. / Фото: Associated Press

Глава держави висловив подяку українським військовим.

Сьогодні, 6 жовтня, два місяці, як українські Збройні сили розпочали операцію в Курській області РФ. Це важливий етап війни.

Про це президент України Володимир Зеленський сказав у своєму вечірньому зведенні. 

“Це дуже важливий етап війни. Те, що значно допомогло й надалі допомагає нашій державі. Українці довели, що можуть витискати війну в Росію. І за достатньої підтримки партнерів зможемо тиснути на Росію саме так, як потрібно, щоб у Росії відчували, що війна нічого їм не дасть”, – наголосив глава держави. 

Зеленський подякував українським військовим і наголосив, що операція на Курщині “дала один із найбільших внесків в обмінний фонд заради звільнення українців із полону”.

“Це важливо. Ми будемо тиснути на Росію ще сильніше, бо лише силою можна наблизити мир”, – зауважив президент.

Також Зеленський повідомив, що відправив до Вашингтона начальника Генштабу Анатолія Баргилевича та віцепремʼєр-міністра Ольгу Стефанішину. Крім того, почув доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про ситуацію на фронті. Зокрема, на Покровському, Курахівському та Лиманському напрямках.

Доповідь Сирського, 2 місяці операції на Курщині та привітання з днем вчителя: звернення Зеленського


Зеленський повідомив, що і чому стало "дуже важливим етапом війни"

Нагадаємо, Володимир Зеленський планує представити свій План перемоги лідерам країн-союзників на засіданні контактної групи у форматі Рамштайн.

tsn.ua