На час аудиту критичних підприємств бронювання працівників зупиняти не будуть

До 15 листопада в Україні планують провести аудит підприємств, яким місцеві органи влади надали статус критично важливих.

На час аудиту критичних підприємств бронювання працівників зупиняти не будуть

До 15 листопада в Україні планують провести аудит підприємств, яким місцеві органи влади надали статус критично важливих, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на коментар першого заступника міністра оборони України Івана Гаврилюка Суспильному.

Бронювання працівників на цей час припинено не буде. За словами першого заступника міністра оборони Івана Гаврилюка, у перевірці братимуть участь військові, і якщо підприємство виявиться не критичним, бронювання буде переглянуто.

Він спростував повідомлення ЗМІ про зупинення бронювання та зазначив, що в Україні заброньовано понад мільйон чоловіків. Причиною аудиту стало різке збільшення кількості заброньованих. За два роки було заброньовано 540 тисяч осіб, а за останні місяці ця кількість подвоїлася.

Уряд доручив Міноборони та Мінекономіки до наступного засідання розробити рішення, щоб тимчасово призупинити дію критеріїв, що визначають критично важливі підприємства. Бронювання не призупиняють – в Міноборони анонсували аудит критичних підприємств.

ФОПи очікують на економічне бронювання і готові платити.

Exit mobile version