У ЗСУ розслідуватимуть інцидент із “радником Павлюка”, який нібито погрожував військовим

Бійці підрозділу "Асгард" заявили про погрози та приниження з боку цивільної особи Олександра Дмитрієва, відомого як "Тихохід".

У ЗСУ розслідуватимуть інцидент із "радником Павлюка", який нібито погрожував військовим

Бійці підрозділу “Асгард” заявили про погрози та приниження з боку цивільної особи Олександра Дмитрієва, відомого як “Тихохід”, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram-канал Сухопутних військ.

У відеозверненні бійці повідомили, що Дмитрієв втручається в їхню роботу: віддає накази, загрожує розправою та принижує їхню гідність. Дмитрієв уявляє себе як радник командувача Сухопутних військ Олександра Павлюка. Бійці висловили довіру вищому командуванню та вимагали публічних вибачень від “Тихохода”.

Сухопутні війська заявили, що проведуть службове розслідування для з’ясування всіх обставин конфлікту та правової оцінки дій учасників. Результати розслідування буде опубліковано. Раніше повідомлялося про конфлікт у Києві між чиновником Нацбанку та військовим, де останній стверджував, що банкір погрожував йому зброєю. Бійці підрозділу “Асгард” звинуватили радника командувача Павлюка у приниженні гідності військових.

РФ оголосила у розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка.

Exit mobile version