Ситуація покращується: Україні вдається провести деякі ротації військ, – Подоляк

Україні вдалося провести ротації військ та збільшити кількість резервів, що покращує становище на фронті.

Ситуація покращується: Україні вдається провести деякі ротації військ, - Подоляк

Україні вдалося провести ротації військ та збільшити кількість резервів, що покращує становище на фронті. Водночас, Росія зазнає труднощів і не досягає значних успіхів, незважаючи на активні атаки, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на The Wall Street Journal.

Подоляк зазначив, що план перемоги України включає військові, економічні, політичні та дипломатичні кроки для завершення війни. Україна запитує далекобійні ракети, такі як ATACMS та Storm Shadow, для ударів по військових цілях у Росії, що має посилити тиск на Путіна та послабити його сили.

Він наголосив, що без додаткової підтримки війна може затягтися, а переговори з позиції слабкості лише мотивують Путіна продовжувати агресію. Росія продовжує наступати на кількох напрямках, у тому числі під Покровськом, Торецьким та Вугледаром. За останню добу сталося близько 160 бойових зіткнень, а найзапекліші бої точаться на Покровському та Курахівському напрямках. Українські сили також активні у Курській області, незважаючи на спроби окупантів витіснити їх. Українцям найближчими днями презентують план примусу Росії до миру.

Передача іранської балістики до РФ пришвидшить зняття заборон бити по Росії.

Exit mobile version