РФ атакувала енергоінфраструктуру Миколаївської області, сталося відключення світла

Вночі російські окупанти завдали удару по енергетичних об'єктах Миколаївської області, що призвело до відключення світла.

РФ атакувала енергоінфраструктуру Миколаївської області, сталося відключення світла

Вночі російські окупанти завдали удару по енергетичних об’єктах Миколаївської області, що призвело до відключення світла, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на начальника Миколаївської військової адміністрації Віталія Кіма.

За його словами, сили ППО працювали над відображенням атаки, проте він не розкрив деталей. Внаслідок удару частина абонентів залишилася без електропостачання, але енергетики вже відновили харчування для більшості споживачів, і роботи продовжуються. На щастя постраждалих немає.

Напередодні, 16 жовтня, проблеми з електрикою були викликані аварією на високовольтних мережах, через яку без світла залишилося 272 тисячі абонентів. Раніше, у квітні, удари дронів “Шахед” також пошкодили енергомережі в регіоні, що призвело до аварійних відключень. Взимку область страждала на обстріли, які також призводили до відключення світла. Російська армія вдарила по Миколаєву ракетами С-300.

У Миколаєві – 11 постраждалих та одна загибла унаслідок ворожого удару.

Exit mobile version