У Тернопільській області було помічено невідомого безпілотника

Увечері 19 жовтня у повітряному просторі Тернопільської області було помічено невідомого безпілотника, що прямує на південь.

БПЛА у небі
У Тернопільській області було помічено невідомого безпілотника

Увечері 19 жовтня у повітряному просторі Тернопільської області було помічено невідомого безпілотника, що прямує на південь, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram Повітряних сил ЗСУ.

“Спостерігається активність невизначеного БПЛА на півдні Тернопільської області! Рухається у південному напрямку”, – йдеться у повідомленні о 17:45. На момент його публікації тривогу в регіоні не було оголошено.

Наразі, станом на 17:51, повітряна тривога активна у Київській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській, Чернігівській, Запорізькій та Донецькій областях. Також карта тривог показує активність у Луганській області та окупованому Криму. Нагадаємо, з вечора 18 жовтня до ранку 19 жовтня Росія випустила Україною понад 100 повітряних цілей, включаючи 98 безпілотників і шість керованих ракет Х-59/69. Румунія піднімала в повітря винищувачі для перехоплення невідомого безпілотника.

Два російські безпілотники збили на Кіровоградщині вночі.