Атака “Шахедів”: у Києві розповіли про падіння уламків

У Києві вночі внаслідок атаки дронів-камікадзе зафіксовано падіння уламків у Дніпровському районі.

Атака "Шахедів": у Києві розповіли про падіння уламків

У Києві вночі внаслідок атаки дронів-камікадзе зафіксовано падіння уламків у Дніпровському районі, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Telegram-канал Київської міської військової адміністрації.

За попередніми даними, уламки впали на відкритій території, пожежі та постраждалих не виявлено. Обстеження продовжується.

Голова КДВА Сергій Попко зазначив, що повітряна тривога ще не завершена, і мешканці мають залишатися в укриттях. У столиці продовжується робота ППО для відбиття повітряної атаки.

Пізніше стало відомо про часткове пошкодження житлового будинку в Голосіївському районі — вибито вікна та пошкоджено оздоблення стін. Руйнувань та загорянь не зафіксовано, постраждалих немає.

До 05:13 тривогу було скасовано. У ніч проти 21 жовтня російські окупанти атакували Київ дронами “Шахед”. У столиці було чути вибухи, і ППО працювала кілька разів після опівночі. Повітряні сили ЗСУ повідомляли про наближення безпілотників до міста щонайменше сім разів. Вночі армія РФ масовано атакувала Україну безпілотниками.

Жителів Румунії біля кордону з Україною попереджали про падіння “Шахедів”.

Exit mobile version