У мережі повідомили про нібито хабарництво у Львівському ТЦК

У мережі з'явилася інформація про затримання співробітника Львівського ТЦК за отримання хабара, проте військкомат спростував ці повідомлення.

У мережі повідомили про нібито хабарництво у Львівському ТЦК

У мережі з’явилася інформація про затримання співробітника Львівського ТЦК за отримання хабара, проте військкомат спростував ці повідомлення, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Львівський обласний ТЦК та СП у Facebook.

За даними Telegram-каналів, 25 жовтня біля ТРЦ «Ашан» у Сокільниках нібито було затримано начальника морально-психологічного забезпечення Сиховського районного ТЦК при отриманні 2 тисяч доларів. Повідомлялося, що він вимагав хабара від військовослужбовця за ухилення від відповідальності за наркотичне сп’яніння на роботі та уникнення переведення на службу на схід.

У Львівському обласному ТЦК назвали цю інформацію хибною та заявили, що це спроба дискредитувати співробітників. Військкомат нагадав про відповідальність за поширення фейків та перешкоджання роботі Збройних сил України. Раніше повідомлялося про викриття корупційних схем у Києві та Тернополі, пов’язаних із незаконним ухиленням від мобілізації та здирництвом хабарів за відстрочку. Раніше був конфлікт зі сльозогінним газом від ТЦК у Харкові.

У Миколаєві невідомі військові намагалися зв’язати чоловіка.

Exit mobile version