Зеленський назначивши першого заступника Умерова на ще одну посаду

Президент України Володимир Зеленський назначив першого заступника міністра оборони Івана Гаврилюка головою комісії з військово-технічного співробітництва.

Зеленський назначивши першого заступника Умерова на ще одну посаду

Президент України Володимир Зеленський назначив першого заступника міністра оборони Івана Гаврилюка головою комісії з військово-технічного співробітництва. Відповідний указ №736 опубліковано на сайті президента, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на указ президента №736.

Гаврилюк тепер очолить Міжвідомчу комісію з військово-технічної політики та експортного контролю, змінивши на цій посаді Ігоря Фоменка, якого було звільнено з Мінекономіки 18 червня 2024 року.

Президент доручив Гаврилюку протягом двох тижнів запропонувати новий склад комісії. Крім того, Зеленський назначив Олександра Литвиненка, секретаря РНБО, головою Ради експертів із енергетичної безпеки. Раніше Гаврилюк в інтерв’ю розповів про виробництво в Україні боєприпасів, дронів та далекобійної зброї, а також порівнявши військові ресурси України та Росії. В Україні можуть з’явитися іноземні офіцери.

Зеленський анонсував важливі сигнали підтримки для примусу Росії до завершення війни.

Exit mobile version