РФ атакувала Черкаську область: біля Умані почалася пожежа на об’єкті інфраструктури

У ніч на 27 жовтня дрони атакували Черкаську область, що спричинило пожежу на інфраструктурному об'єкті в Уманському районі.

РФ атакувала Черкаську область: біля Умані почалася пожежа на об'єкті інфраструктури

У ніч на 27 жовтня дрони атакували Черкаську область, що спричинило пожежу на інфраструктурному об’єкті в Уманському районі. Уламки одного із збитих безпілотників впали на територію об’єкту та викликали спалах, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на голову Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурца в Telegram.

Пожежу вдалося оперативно згасити, постраждалих немає. Табурець підкреслив, що завдяки ефективній роботі ППО вдалося знищити три ударні дрони “Шахед”, що запобігло серйознішим наслідкам і збиткам.

Черкаська область регулярно атакує російські війська. Метою агресора найчастіше стають енергетичні та критичні інфраструктурні об’єкти. У ніч на 19 жовтня внаслідок подібної атаки загинули та постраждали мирні жителі — одна жінка загинула, одна людина була поранена.

Атаки на регіон продовжуються: 23 жовтня у Черкасах пролунала серія вибухів, викликавши повітряну тривогу. Сили ППО активно працюють для відображення ударів дронів та мінімізації збитків. Зеленський озвучив, скільки ракет та дронів Росія випустила по Україні цього тижня.

Уночі Україною кружляли ворожі дрони.

Exit mobile version