На Закарпатті жінки перекривали трасу Київ-Чоп “через мобілізацію та проти ТЦК”: фото, відео

Патрульна поліція Закарпаття / Фото: Facebook/Патрульна поліція Закарпатської області

Дорогу для проїзду звільняли поліцейські.

На Закарпатті жінки перекривали дороги “через мобілізацію та проти ТЦК”.

Про це повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола у Telegram.

Журналіст уточнив, що кілька десятків жінок перекривали трасу Київ-Чоп, безперервно ходячи пішохідним переходом. Дорогу перекрили в районі санаторію “Карпати” та у селі Ракошино.

Голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай уточнив, що жінки обґрунтували свій протест тим, що невдоволені мобілізацією та роботою ТЦК. 

Дорогу для проїзду звільняли поліцейські.

“На місцях перекриття руху в межах Мукачівського району працюють співробітники поліції. Вони стежать за публічним порядком та наразі в одній із локацій рух вже відновили, забезпечили проїзд для транспортних засобів. Відомості буде внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією ст. 279 Кримінального кодексу України. Поліція вже встановила організаторку заходів. Тривають слідчі дії та заходи, причетних буде притягнуто до відповідальності”, — повідомили у поліції Закарпаття.

На Закарпатті жінки перекрили дороги через "мобілізацію та проти ТЦК" 

Пізніше голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай повідомив, що надвечір дорогу повністю розблоковано.

Наразі жінки розблокували дорогу Київ-Чоп / Фото: Сергій Гайдай

Нагадаємо, раніше народний депутат від “Слуги народу” Георгій Мазурашу повідомив, що у Закарпатській області працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) викрали водія – вони силою витягнули чоловіка з автомобіля на блокпосту і повезли його до Хустського ТЦК. Його дружина з дитиною залишились на трасі у селищі Міжгір'я.  

Пізніше нардеп Мазурашу заявив, що чоловіка жінки випустили, виписавши повістку за місцем проживання. Разом із сім'єю він поїхав до міста Дніпро з полігона на Рівненщині, куди його оперативно відправили закарпатські “військкоми”. 

tsn.ua

Exit mobile version