Як правильно відповісти на грубість: топові хитрі фрази

Як правильно відповісти на грубість: топові хитрі фрази

Журналісти порадили фрази, якими можна відповісти на грубість / фото pixabay.com

Чимало людей, які замислюються над тим, як правильно жити у цьому світі, цікавляться також темою виходу з конфліктних ситуацій з найменшими втратами.

Актуальною є тема того, як відповісти грубіянові правильно на неприємні слова. З такою метою можна використати 5 топових хитрих фраз, пише Hack Spirit. За відомостями видання, зокрема, можна сказати: “Дякую за ваш відгук. Я ціную ваш погляд”. Це потужна техніка – відповісти на грубість добротою. Таким чином можна здивувати людину і змусити переглянути свою позицію.

Така фраза – “Здається, у нас різні погляди на це, і це нормально. Погодьмося не погоджуватися”, може дозволити згладити гострі кути навіть тоді, коли позиції людей кардинально різняться, однак потрібно співпрацювати. 

Відео дня

Третій вислів такий: “Звучить так, ніби ви говорите… (або “я чую…”). Спробуйте перефразувати слова, які вам сказали. Науковці вважають, що пояснення того, що ви почули, і висловлення цього співрозмовнику може призвести до кращого розуміння та появи співпереживання в розмові.

Ось як правильно відповісти на грубість – що можна ще сказати:

  • “Ну хіба ти сьогодні не сонячний промінчик?”. Гумор може допомогти направити розмову в інше річище;
  • “Я бачу, що ти засмучений, і я тут для тебе. Але я не вважаю справедливим кидатися на мене”. Інколи такі слова можуть вгамувати грубіяна. 
  • Цікаві новини сьогодні – що вже опубліковано

    Раніше журналісти дізналися ознаки незрілої особистості. Повідомлялося, що, зокрема, такі люди не пояснюють, якщо з ними щось негаразд, а використовують сарказм, і у всьому звинувачують свого партнера.

    www.unian.ua