Не найлютіші вороги: названо породи собак, які поладнають з котами

Біглі можуть подружитися з котами / колаж УНІАН з фото pixabay.com

Деякі породи собак не є найлютішими ворогами для котів і можуть з ними поладнати, якщо житимуть під одним дахом.

З котом не ворогуватимуть біглі, пише The Scotsman, посилаючись на відомості Американського кінологічного клубу. За відомостями експертів, цих псів виростили для групового полювання, вони від природи мають схильність перебувати у зграї та можуть сприйняти кота як одного із її членів.

З котами можуть поладнати біглі / фото pixabay.com

Потоваришувати з котами також здатні колі, яких вивели для допомоги в утриманні худоби, тому вони добре ладнають з іншими тваринами. Псам цієї породи приписують любов до дітей і вважається, що вони можуть так само бути прихильні до котів.

Відео дня

Колі можуть зжитися з котами / фото pixabay.com

Крім того, експерти повідомили, що з котами можуть поладнати собаки породи басет-гаунд. Цих псів вважають терплячими й такими, що можуть проявляти терпимість як до інших тварин, так і до людей. Їм приписують любов до лінощів, тому експерти припустили, що ці собаки швидше обійматимуться з котами, аніж за ними ганятимуться.

Басет-гаунди, на думку експертів, можуть обійматися з котами / скріншот

Цікаві новини – сьогодні це варто прочитати про тварин

Раніше УНІАН дізнався, яка порода собак найбільше змінюється за час перетворення з цуценяти на дорослу тварину. Експерти поділилися, що англійський спрінгер-спанієль виростає на 317%.

www.unian.ua

Exit mobile version