Укргазбанк готує перезапуск кредитування населення для закупівлі енергообладнання

Ексклюзив Укргазбанк готує оновлену програму кредитування "ЕКО-енергія", що передбачатиме фінансування населення для придбання енергетичного обладнання різних видів.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила пресслужба банку.

«Оновлена програма кредитування "ЕКО-енергія" передбачатиме фінансування фізичних осіб для забезпечення власної енергонезалежності. За ці кошти приватні клієнти зможуть придбати енергогенерувальне обладнання та системи накопичення енергії, зокрема, сонячні панелі, гібридні системи з акумуляторними батареями, генератори, вітрогенератори, накопичувачі енергії тощо», – повідомили у пресслужбі Укргазбанку.

Зазначається, що до повномасштабного вторгнення за програмою було видано кредитів на понад 60 млн грн на придбання сонячних панелей.

"Після повномасштабного вторгнення та нанесення агресором руйнівних терористичних ударів по цивільній та енергетичній інфраструктурі країни, потреби населення та бізнесу змінилися. Наразі потрібно вирішувати проблеми не лише з тимчасовими перебоями електроенергії, а й проблеми підтримки життєдіяльності під час тривалих блекаутів", – наголосили у банку.

За словами пресслужби, оновлення програми перебуває на завершальному етапі.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України готує програму пільгового кредитування на закупівлю енергообладнання для громадян і для бізнесу.

www.ukrinform.ua

Exit mobile version