Яке комбо у Hamster Kombat збирати 23 червня?

Hamster Kombat є захоплюючою криптовалютною грою у жанрі клікера.

Hamster Kombat є захоплюючою криптовалютною грою у жанрі клікера. У ній гравці можуть займатися управлінням криптовалютної біржі для того, щоб заробляти реальні гроші, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на проект.

Основа гри

Гра Hamster Kombat заснована на кількох механіках. Найголовніша – клікер. Гравець топає на хом’яка, отримуючи невелику кількість монет за кожен клік. Під час тапання разом із нарахуванням монет витрачається енергія, яка згодом поповнюється.

Також гравці можуть перейти на пасивний спосіб заробітку. Для цього потрібно накопичити певну кількість монет та прокачати свою біржу.

Для того, щоб швидше отримати велику кількість монет, можна використовувати механіки, що дозволяють отримати велику кількість за раз на щоденній основі. Одна з таких механік – комбо карти

Комбо карти

Комбо карти – один із ключових елементів Hamster Kombat. Вони дозволяють на щоденній основі отримувати по 5 000 000 монет. Для цього потрібно зібрати певний набір карток. На 23 червня 2024 року набір карток це:

  • Карта №1 – Security team
  • Карта №2 – Prediction markets
  • Карта №3 – Licence Vietnam

Вже відомо чому комбо-карти в Hamster Kombat – головне оновлення.

Exit mobile version