Вони псують життя: 7 найшкідливіших звичок неуспішних людей

Потрібно навчитися не відвертатися від того, що завдає болю, радять психологи / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Фахівці виділили найпоширеніші звички неуспішних людей, які завжди відстають у житті, пише Hack Spirit.

7 звичок неуспішних людей

Вони ніколи не починають рух до своїх мрій і цілей. У неуспішних людей стало звичкою залишатися на одному місці, чи то через страх невдачі, чи то через непереборне відчуття, що виникає через незнання, з чого навіть почати, чи то просто через загальне замішання.

Вони занадто легко здаються. Різниця між тим, хто живе життям своєї мрії, і тим, хто завжди відстає, багато в чому пов’язана зі здатністю (або її відсутністю) долати труднощі та йти вперед. За словами психолога Стівена К. Хейса, потрібно “навчитися не відвертатися від того, що завдає болю, а натомість звертатися до своїх страждань, щоб жити життям, сповненим сенсу і мети”.

Відео дня

Вони ставлять короткострокову вигоду вище за довгостроковий успіх. Для позбавлення від цієї звички важливо сприймати свою “втрату” в поточний момент як реальну вигоду.

Вони практикують негативний внутрішній діалог. Це саме те, з чим борються багато людей, які відстають у житті. Оскільки вони не вірять, що достатньо гарні для досягнення своїх цілей, вони взагалі не намагаються, а відсутність прогресу тільки підтверджує ці негативні переконання про себе.

У них мислення дефіциту. Ще один важливий зсув у мисленні, який необхідно зробити людям, які відчувають, що вони відстають у житті, – це відмовитися від свого мислення про дефіцит і перейти до мислення достатку. Мислення дефіциту – це віра в те, що у світі та всередині вас існує обмежена кількість ресурсів. З іншого боку, мислення достатку – це ідея про те, що ви можете рости, змінюватися й удосконалюватися – якщо тільки докладете зусиль.

Вони заперечують те, чого хочуть від життя. Якщо ви відчуваєте, що щось не так, найімовірніше, так воно і є. Ви можете спробувати заперечувати це, але врешті-решт ваше істинне “Я” продовжуватиме вас кликати.

Вони ненавидять зміни. Ви можете ненавидіти зміни скільки завгодно, але це не означає, що вам слід їх уникати. Найчастіше саме завдяки зіткненню зі своїми страхами ми зростаємо найбільше.

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав 10 помилок, які заважають вам досягти фінансової стабільності.

www.unian.ua

Exit mobile version