7 маловідомих рис чоловіків, які постійно обирають не тих жінок

Вас може постійно тягнути до жінок, які кидають виклик / фото pixabay.com

Бути чоловіком, який постійно закохується не в тих жінок, – це не просто випадкове явище. Це часто пов’язано з конкретними психологічними особливостями, які формують рішення, пише Hack Spirit.

“Ці риси не помітні на перший погляд, але вони є, тонко впливаючи на ваш любовний вибір так, як ви, можливо, навіть не усвідомлюєте. Світ психології може пролити деяке світло на це питання. І розуміння цих особливостей може стати першим кроком до розриву цього порочного кола”, – йдеться в публікації.

7 рис чоловіків, які постійно обирають не тих жінок

Тяга до знайомого. Це може означати, що вас несвідомо тягне до жінок, які нагадують вам про минулі стосунки, навіть якщо ці стосунки не були здоровими або корисними. 

Відео дня

Високий ступінь емпатії. Цікаво, що надлишок співчуття може сприяти тому, що чоловіки постійно обирають не тих жінок. Занадто велике співчуття іноді може збити зі шляху. Висока чуйність може призвести до того, що ви більше концентруватиметеся на потенціалі людини або її обставинах, а не бачитимете ситуацію такою, якою вона є. Вас можуть привабити жінки, які переживають важкі часи або які, здається, потребують “виправлення”.

Страх конфронтації. Уникнення конфліктів може призвести до того, що ви проігноруєте тривожні сигнали або випустите з уваги проблемну поведінку жінки, оскільки їх вирішення означатиме зіткнення з проблемою.

Низька самооцінка. Вона може привести вас до переконання, що ви не заслуговуєте здорових, люблячих стосунків. Ви можете виявити, що погоджуєтеся на менше, ніж заслуговуєте, або терпите поведінку, якої не повинні.

Гострі відчуття від погоні. Напруга і приплив адреналіну можуть викликати звикання. Однак це хвилювання іноді може затьмарити від реальності ситуації. Вас може постійно тягнути до жінок, які кидають виклик. Хоча в невеликому виклику немає нічого поганого, він стає проблематичним, коли гонитва стає важливішою за самі потенційні стосунки.

Надмірна турботливість. Важливо пам’ятати, що стосунки мають бути вулицею з двостороннім рухом. Ваші потреби, почуття і благополуччя не менш важливі, і ваш партнер має відповідати взаємністю.

Ігнорування особистісного зростання. Зосередившись на власному зростанні, ви природним чином почнете приваблювати потрібних жінок. Тих, хто поважає вас, цінує вас і робить позитивний внесок у ваше життя.

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав 20 фраз, які можуть зіпсувати стосунки раз і назавжди.

www.unian.ua

Exit mobile version