Чи можливе кохання на відстані: жінка поділилася особистим досвідом, як врятувати зв’язок

Важливо знати свої потреби / фото ua.depositphotos.com

Жінка поділилася особистим досвідом, як вони з чоловіком провели на відстані один від одного шість із семи років шлюбу.

“Це було складно, але ми постаралися, щоб це спрацювало з фінансових причин. Хоча тепер ми знаємо, що це не для нас у довгостроковій перспективі, цей досвід навчив нас багато чому”, – зазначила вона, пише Business Insider.

За її словами, протягом багатьох років їм із чоловіком вдавалося пережити дистанцію завдяки кільком принципам під час ухвалення рішень на кожному етапі стосунків:

Відео дня

Важливо знати свої потреби. Дуже важливо розуміти свої власні потреби і повідомляти про них своїй другій половинці.

Потрібно цікавитися потребами партнера. За словами жінки, її чоловік, на відміну від неї, ставив роботу вище за стосунки. І потрібен був час, щоб зрозуміти, що ця характеристика відображає не апатію, а скоріше інший стиль прояву й отримання прихильності.

Очікуйте, що завжди буде компроміс. Дуже важливо розуміти свої власні потреби та потреби свого партнера, а потім розвивати спосіб життя, який забезпечує баланс між ними. Для багатьох пар це включає спільне проживання; для інших це не так. Важливо ніколи не переставати взаємно поважати один одного і коригувати свій спосіб життя в парі, щоб він відображав ваші зростаючі потреби в міру того, як ви стаєте старшими.

“Зробіть це, і у вас є хороші шанси на успіх”, – зазначила авторка.

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав 20 фраз, які можуть зіпсувати стосунки раз і назавжди.

www.unian.ua

Exit mobile version