Дозрійте авокадо за 10 хвилин: мережу підкорив швидкий лайфхак

Авокадо стане м’яким та ніжним / фото ua.depositphotos.com

Обрати стиглий авокадо може бути складною задачею. Однак існує лайфхак, як за 10 хвилин в домашніх умовах “дозріти” ваше авокадо.

Відповідною порадою поділився ютубер з ніком DaveHax, який публікує різні поради. Його рекомендація полягає в тому, щоб загорнути авокадо у фольгу, помістити його в форму для духовки, а потім запікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 90 градусів за Цельсієм.

“Можливо, вам доведеться залишити його в духовці довше, залежно від того, наскільки твердим воно було спочатку.. Коли воно охолоне, зніміть фольгу й обережно розріжте його навпіл; видаліть кісточку. Воно повинно стати м’яким, стиглим і ідеальним для їжі”, – каже блогер.

Відео дня

Користувачі вже спробували це пораду і виявили, що вона дійсно працює, хоча у декого займало це по 20 хвилин.

Однак у деяких лайфхак “не спрацював”, і люди скаржилися, що це марна трата часу.

“Все, що це робить, це варити його. Він не дозрів і жахливий на смак”, – заявив один з користувачів.

Водночас BBC Good Food рекомендує помістити авокадо в паперовий пакет разом із бананом.Завдяки виділенню етилену авокадо має повністю дозріти протягом трьох днів.

Поради щодо авокадо

Часто трапляється ситуація, коли потрібно використати лише одну половинку авокадо, а другу – відкласти на завтра. Однак діставши її наступного дня з холодильника можна було виявити, що зелений колір змінився на коричневий. УНІАН розкрив чотири прийому від шеф-кухаря, які дозволять зберегти авокадо свіжим, і поділилась ними з підписниками.

Найкраще вживати авокадо, коли воно вже стигле і має вершкову консистенцію. Однак для того, щоб воно було ідеальним і готовим для вживання, треба вміти його зберігати.

www.unian.ua

Exit mobile version