Усик висловився про інцидент із затриманням у Польщі, у МЗС розповіли про звільнення

Українського боксера Олександра Усика тимчасово затримали в аеропорту Кракова 17 вересня 2023 року через непорозуміння на паспортному контролі.

Усик висловився про інцидент із затриманням у Польщі, у МЗС розповіли про звільнення

Українського боксера Олександра Усика тимчасово затримали в аеропорту Кракова 17 вересня 2023 року через непорозуміння на паспортному контролі, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Instagram Усика.

Причини затримання одразу не озвучувалися, але незабаром з’ясувалося, що інцидент був пов’язаний із затягненою рутинною перевіркою документів. Після затримання оперативно відреагували як українські дипломати, так і громадськість. Дружина Усика заявила, що з ним усе гаразд.

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга заявив, що українська влада негайно втрутилася, що дозволило швидко врегулювати ситуацію та звільнити Усика. Володимир Зеленський підтвердив, що розмовляв із Усиком після його звільнення.

Сам Усик зазначив, що це було непорозуміння, яке швидко вирішилося. Він подякував польським правоохоронцям за їхній професіоналізм, а українським дипломатам — за підтримку. В МЗС України відреагували на відео затримання Усика у Польщі.

Усика заарештували у Польщі в аеропорту, – Беленюк.

Exit mobile version