Росіянам платитимуть гроші за переїзд на окуповані території України

РФ планує виплачувати своїм громадянам гроші за переїзд на тимчасово окуповані території України, такі як частини Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей та Криму.

Росіянам платитимуть гроші за переїзд на окуповані території України

Росія планує виплачувати своїм громадянам гроші за переїзд на тимчасово окуповані території України, такі як частини Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей та Криму, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Центр національного спротиву.

Згідно з указом Володимира Путіна, тим, хто переїжджає, обіцяють виплатити від 3 до 5 мільйонів рублів, але за умови, що вони привезуть із собою сім’ю. Особливо потрібні фахівці, здатні облаштовувати оборонні рубежі, перевозити вантажі та будувати інфраструктуру у зруйнованих українських містах.

Центр національного опору також зазначив, що Росія досі не завершила формування окупаційних адміністрацій та продовжує шукати зрадників для роботи у цих структурах. Крім того, на окупованих територіях відчувається нестача кадрів, особливо вчителів, комунальників та лікарів. Путін намагається утримати окуповані землі України та бомбардує свої села.

Росіяни знову обмежили доступ експертам МАГАТЕ на окупованій ЗАЕС.

Exit mobile version