ЗСУ спрямовують зусилля на зрив планів наступу РФ, – Генштаб

1 жовтня на фронті сталося 110 боїв. Українські сили оборони продовжують активно зривати наступальні плани російської армії та виснажувати її бойовий потенціал.

ЗСУ спрямовують зусилля на зрив планів наступу РФ, - Генштаб

1 жовтня на фронті сталося 110 боїв. Українські сили оборони продовжують активно зривати наступальні плани російської армії та виснажувати її бойовий потенціал, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на звіт Генерального штабу ЗСУ.

Протягом дня Росія завдала 2 ракетних ударів, 59 авіаударів, використала 104 авіабомби, 446 дронів-камікадзе та здійснила 2713 обстрілів українських позицій. На Харківському, Куп’янському, Лиманському та Краматорському напрямах українські війська успішно відбили численні атаки противника. Ворог зазнав значних втрат, особливо на Харківському напрямку, де знищено 89 солдатів.

На Покровському напрямку зафіксовано 22 штурми, на Курахівському — 21 штурм, бої продовжуються. Ворог також намагався прорватися на Времівському та Оріхівському напрямках, але його атаки були відбиті. Українські війська впевнено утримують позиції, знищуючи сили та техніку супротивника, продовжуючи успішно оборонятися. Також Литва передасть ЗСУ вилучені з поїзда “Калінінград-Москва” маскувальні сітки.

У Росії судять 72-річного громадянина США, якого звинувачують у службі в ЗСУ як найманця.

Exit mobile version