Сирський поїхав на фронт та заінтригував рішеннями для ефективності оборони

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав один із найгарячіших напрямків фронту, де ведуться активні бойові дії.

Сирський поїхав на фронт та заінтригував рішеннями для ефективності оборони

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав один із найгарячіших напрямків фронту, де ведуться активні бойові дії, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram.

Сирський заявив, що було ухвалено важливі рішення для посилення ефективності та стійкості оборони українських позицій. За його словами, українські солдати продовжують боротися з великою мужністю, завдаючи противнику значних втрат і утримуючи свої рубежі.

Під час візиту Сирський нагородив воїнів 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, відзначивши їх витримку та високий професіоналізм. Ці бійці відіграють ключову роль у відображенні атак на одній із найскладніших ділянок фронту.

Ситуація на фронті залишається напруженою: російські війська продовжують спроби наступу, зосередивши зусилля на Донеччині, зокрема в районах Торецька та Покровська. Нещодавно стало відомо про вихід українських сил із Вугледару. За останню добу зафіксовано понад 140 бойових зіткнень, а найактивніші бойові дії продовжуються в районі Торецька, Покровська та Курахового. Сирський анонсував зміни у базовій підготовці бійців перед відправленням на фронт.

ЗСУ зірвали російський план наступу на Сумщину.

Exit mobile version