Через обстріл у 6 областях України відключали світло, це вплинуло і на рух поїздів

Через обстріли у шести областях України були відключення електрики, що призвело до збоїв у русі поїздів у деяких регіонах.

Через обстріл у 6 областях України відключали світло, це вплинуло і на рух поїздів

Через обстріли у шести областях України були відключення електрики, що призвело до збоїв у русі поїздів у деяких регіонах, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Міненерго.

Постраждали Дніпропетровська, Донецька, Київська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська та Чернігівська області. У Дніпропетровській області відключилися лінії електропередач, що торкнулося побутових споживачів та залізниці.

У Донецькій області постраждали підстанції та шахти, де на момент аварії перебували 532 особи. У Київській, Одеській та Івано-Франківській областях атаки дронів пошкодили лінії електропередач та підстанції, порушивши подачу електрики та рух поїздів. На Чернігівщині відключилася електрика у 344 абонентів. Також у Сумській, Харківській та Полтавській областях 3 жовтня запровадили аварійні відключення світла. Енергетики відновили пошкоджену через обстріли лінію живлення ЗАЕС.

Через обстріл ЗС РФ на Миколаївщині також перекрито рух поїздів.

Exit mobile version