Це руйнує все: 6 речей, які роблять навіть розумні жінки, коли закохуються

Ці речі роблять навіть розумні закохані жінки / фото pixabay

Наші рішення можуть або наблизити нас до кохання, або віддалити від нього. І хоча це звучить логічно, більшість із нас приймає рішення, які не приносять того кохання, якого ми прагнемо.

Ми хочемо, щоб все складалося на нашу користь і очікуємо любові тоді, коли цього бажаємо. Але кохання приходить, коли ми до нього готові, а не тоді, коли нам здається, що це потрібно. Можливо, ваші рішення тільки віддаляють вас від кохання?

Як пише у своєму матеріалі для видання Yourt Tango Джанет Онг Циммерман – коуч із знайомств і стосунків, засновник організації Love for Successful Women, існує 6 поширених помилок, які роблять навіть розумні жінки, коли закохані.

Відео дня

Поспішні рішення через емоції

Коли хтось вас засмучує чи ображає, ви можете неправильно зрозуміти його дії та реагувати занадто емоційно. Поспішні рішення часто ведуть до помилок. Психологія вчить, що варто зупинитися, заспокоїтися і тільки тоді приймати рішення.

Страх перед помилковими рішеннями

Якщо ви занадто боїтеся зробити неправильний вибір, ви можете взагалі не діяти, і тоді рішення прийме сама ситуація. Психологічні дослідження свідчать, що немає правильних чи неправильних рішень — є лише вибір та його наслідки. Приймайте рішення і вчіться на результатах.

Рішення під впливом сильних емоцій

Коли ви захоплені або закохані, легко не помітити “червоних прапорців” у стосунках. Жертвуючи своїми принципами заради когось, ви ризикуєте втратити себе. Важливо зберігати свою цілісність, навіть якщо це важко.

Надмірне обмірковування рішень

Занадто довгі роздуми можуть ускладнити процес прийняття рішень. Надмірний аналіз, як зазначають у Гарварді, блокує внутрішню мудрість і може призвести до неправильного вибору. Довіряйте своїм інстинктам.

Надмірна залежність від порад друзів

Друзі можуть давати поради, виходячи зі свого досвіду, який не завжди підходить вам. Важливо слухати себе і приймати рішення, які відповідають саме вашим потребам.

Короткострокові рішення з надією на довгострокові результати

Часто ми приймаємо рішення, які задовольняють нас миттєво, але не ведуть до довготривалого щастя. Дослідження показують, що поспішні рішення, зумовлені бажанням швидких результатів, можуть призвести до розчарувань.

Перед тим, як приймати рішення, запитайте себе: “Це наблизить мене до того, чого я справді хочу, чи віддалить?” Приймайте свідомі рішення, щоб наблизитися до кохання.

www.unian.ua

Exit mobile version