Експерт з уживаних автомобілів розповів, що потрібно обов’язково зробити під час продажу машини

Експерт з уживаних автомобілів розповів, що потрібно обов'язково зробити під час продажу машини

Блогер рекомендує водіям витратити трохи часу на написання якісного опису / колаж УНІАН, фото YouTube @ScottishCarClan, ua.depositphotos.com

Популярний продавець старих автомобілів дав важливу пораду, яка може допомогти водіям отримати значно більше грошей за свою модель під час продажу.

Щоб допомогти водіям продати свій автомобіль за максимально можливою ціною, Крейг Грант, який веде канал Scottish Car Clan на YouTube, порекомендував усім продавцям робити високоякісні фотографії, пише Daily Express.

“Вам не потрібен блискучий фотограф або неймовірно дорога камера. У більшості з нас є телефон, який чудово підходить для зйомки досить хороших фотографій. Тепер, на відміну від мене, переконайтеся, що ваш автомобіль гарний і чистий, а також що фон схожий на той, що в нас тут – гарний, простий, чистий. Це має велике значення. Не уявляйте його в якомусь брудному на вигляд маєтку. Приведіть машину до ладу, поставте її в гарне місце і зробіть кілька фотографій”, – порадив він.

Відео дня

За його словами, часто перше враження про транспортний засіб складається у потенційного покупця під час перегляду фотографій, і водії повинні витратити багато часу і зусиль, щоб вони правильно “представили” їхній автомобіль.

Їм потрібно почати з того, щоб переконатися, що автомобіль як слід вимитий, як усередині, так і зовні. Також водії повинні вибрати гарне місце для фотографій, витративши час на те, щоб зробити знімки з усіх боків.

Грант закликав продавців відкрито повідомляти про будь-які пошкодження, які можуть бути на транспортному засобі, такі як вм’ятини і подряпини. Він підкреслив, що найкраще бути чесним. Він пояснив:

“Ще одна порада щодо фотографій: якщо у вас є потертість, подряпина або невелике пошкодження на автомобілі, сфотографуйте його. Багато продавців думають, що це відштовхне людей від продажу, але, чесно кажучи, дев’ять із десяти покупців оцінять чесність, яка дасть змогу побачити пошкодження заздалегідь”.

Блогер рекомендує водіям витратити трохи часу на написання якісного опису, який буде чесним, але насамперед віддасть перевагу хорошим сторонам автомобіля.

“У кожного буде свій спосіб зробити це, але для мене це працює так. Одразу ж вкажіть, чому він продається, – це не має бути складніше. Потім одразу переходьте до основних моментів. Тут ми розглянемо пробіг, історію автомобіля та плюси автомобіля”, – додав він.

Порада автомобільних експертів

Скотті Кілмер, один із найпопулярніших автомеханіків на YouTube, який працює з транспортними засобами понад 55 років, закликав водіїв перевіряти педаль гальма. Він попередив, що її потрібно відремонтувати якомога швидше, якщо вона провалюється до підлоги.

www.unian.ua