ЗС РФ приготували мешканцям окупованих територій “сюрприз” із транспортом

На окупованих територіях України планується підвищення вартості проїзду у громадському транспорті, нібито для покращення якості перевезень.

Загарбники приготували мешканцям окупованих територій "сюрприз" із транспортом

На окупованих територіях України планується підвищення вартості проїзду у громадському транспорті, нібито для покращення якості перевезень, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Центр національного спротиву.

Мешканці Донецької та Луганської областей стикаються з проблемами: автобуси несправні, транспорт працює лише до 18:00, а очікування маршруток у години пік триває 40-50 хвилин. Проїзд вже коштує не менше 20 рублів за поїздку, що викликає невдоволення, оскільки багатьом доводиться використати дороге таксі, щоб повернутися додому після роботи.

Окупаційна адміністрація проводить опитування серед мешканців, з’ясовуючи, чи готові вони платити більше за нібито найкраще обслуговування. Однак підвищення тарифів навряд чи покращить ситуацію, оскільки транспорт страждає від нестачі водіїв, покликаних до армії, та зношеного автопарку.

На захоплених територіях окупанти також планують налагодити виробництво дронів “Шахед” та продовжують вивозити українське зерно з Маріуполя. У Криму посилюється дефіцит робочої сили через масовий відток населення. ЗС РФ перетворюють Маріуполь на хаб для вивезення краденого українського майна.

ЗС РФ вдарили “Шахедами” по Сумській області, знеструмлено три тергромади.

Exit mobile version