Червона помада, рум’яна чи підводка: яка косметика потрібна кожному знаку Зодіаку

Косметика за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологія – це не просто зірки і знаки, а ключ до розкриття вашої індивідуальності та особистого стилю.

Як зазначає Fustany, кожен знак Зодіаку має свої унікальні риси та вподобання, а також має свій ідеальний продукт для макіяжу, який гармонує з їхньою енергетикою.

Видання визначило, які косметичні засоби найкраще підійдуть для кожного знака Зодіаку.

Відео дня

Овен

Овни прагнуть бути в центрі уваги й обожнюють привертати до себе погляди. Яскрава червона помада чудово підкреслить їхню впевненість і пристрасну натуру.

Телець

Тельці віддають перевагу надійності та якості. Тому їм ідеально підійде стійка тональна основа, яка гарантує рівне покриття і тривалу стійкість.

Близнюки

Універсальна палітра тіней для повік – найкращий помічник для Близнюків. Представники цього знака Зодіаку багатогранні та люблять експериментувати. Універсальна палітра тіней для повік із широким спектром кольорів якраз дасть їм змогу створювати різні образи.

Рак

Раки цінують комфорт і турботу. Поживний бальзам для губ збереже їхні губи зволоженими та захищеними.

Лев

Леви люблять сяяти і бути в центрі уваги, а мерехтливий хайлайтер підкреслить їхнє природне сяйво.

Діва

Діви приділяють увагу деталям і цінують точність. Підводка для очей не підведе цей знак Зодіаку, будь то олівець або рідка формула.

Терези

Терези цінують рівновагу і гармонію. М’які рум’яна підкреслять їхню природну красу і додадуть здорового рожевого блиску.

Скорпіон

У Скорпіонів спокуслива й таємнича присутність. Інтенсивна туш підкреслить очі та ще більше посилить чарівну ауру цього знака Зодіаку.

Стрілець

Стрільці люблять постійний рух, а водостійкий гель для брів гарантує, що брови залишаться на місці під час будь-якої пригоди.

Козеріг

Козероги цінують практичність і вишуканість. Зверніть увагу на матові рідкі помади – вони забезпечать стійкий фініш, що відповідає вашому практичному підходу до краси.

Водолій

Яскрава підводка для очей необхідна цьому знаку Зодіаку, адже водолії люблять експериментувати з унікальними стилями.

Риби

Риби мають глибокий зв’язок зі своїми емоціями та уявою. тому їм просто необхідна палітра хайлайтерів з повітряними відтінками.

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав 6 знаків Зодіаку, які до кінця року “зірвуть джекпот”.

www.unian.ua

Exit mobile version