Уряд змінив умови надання грантів для виробництв переробної галузі

Кабінет Міністрів вніс зміни до деяких постанов щодо надання грантів для виробництв переробної промисловості.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Внесено зміни до постанов КМУ від 24.06.2022 №739 «Деякі питання надання грантів для виробництв переробної промисловості» і від 03.05.2024 №502 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання грантів для виробництв переробної промисловості», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, передбачено можливість отримання грантів суб’єктами господарювання, які працюють на територіях активних бойових дій, за умови співфінансування: 80% вартості проєкту – за рахунок грантів, 20% – з коштів отримувача (власних або кредитних).

Крім того, за аналогічною схемою співфінансування гранти можуть отримувати підприємства, які здійснюють діяльність з тиражування записаної інформації та поліграфії.

Як повідомлялось, Кабінет міністрів розширив програму "Власна справа", надавши можливість молодим підприємцям віком до 25 років отримати гранти до 150 тис. грн на відкриття власного бізнесу.

Фото: КМУ

www.ukrinform.ua

Exit mobile version