Нганну в октагоні, подвійна насолода Формули-1 і Мудрік у Ліверпулі

Найближчими вихідними відбудуться великі спортивні події: матч "Ювентус" проти "Лаціо", бій Френсіса Нганну, зустріч "Ліверпуля" з "Челсі", Гран-прі США та хокейна гра між "Вінніпегом" та "Піттсбургом".

Нганну в октагоні, подвійна насолода Формули-1 і Мудрік у Ліверпулі

Найближчими вихідними відбудуться великі спортивні події: матч “Ювентус” проти “Лаціо”, бій Френсіса Нганну, зустріч “Ліверпуля” з “Челсі”, Гран-прі США та хокейна гра між “Вінніпегом” та “Піттсбургом”, повідомляє “Кіровоград Кропивницький“. з посиланням на PolitExpert.

19 жовтня “Ювентус” і “Лаціо” змагатимуться в Турині, обидва клуби мають по 13 очок і намагаються наздогнати лідерів Серії A. Того ж дня в Ер-Ріяді відбудеться бій Френсіса Нганну, який повернувся у змішані єдиноборства і зустрінеться з Ренаном Феррейрою рамках Professional Fighters League.

20 жовтня “Ліверпуль” прийме “Челсі” на “Енфілді”. Під керівництвом нових тренерів обидві команди прагнуть зміцнити позиції у Прем’єр-лізі. Також 20 жовтня в Остіні пройде Гран-прі США, де пілоти, включно з Максом Ферстаппеном, продовжать боротьбу за титул. Того ж вечора у Вінніпезі відбудеться матч НХЛ між “Вінніпегом” та “Піттсбургом”. Обидва клуби розпочали сезон вдало та готові до видовищного протистояння. В Усика після бою з Ф’юрі підозрювали перелом щелепи.

Усик висловився про інцидент із затриманням у Польщі, у МЗС розповіли про звільнення.

Exit mobile version