Ле Пен пригрозила скасувати дозвіл ударів по РФ французькою зброєю

Лідер "Національне об'єднання" заявила, що коли Жордан Барделла стане прем'єр-міністром, він не дозволить Києву використовувати французьку далекобійну зброю для ударів по РФ.

Лідер французької ультраправої партії “Національне об’єднання” зробила заяву про те, що як тільки Жордан Барделла стане прем’єр-міністром, він не дозволить Києву використовувати французьку далекобійну зброю для ударів по РФ, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на CNN.

Марін Ле Пен наголосила, що якщо Еммануель Макрон захоче відправити війська Франції до України, прем’єр-міністр від її партії матиме останнє слово у цьому питанні.

“Якщо чинний президент хоче відправити війська в Україну, а прем’єр-міністр виступає проти цього, то війська не будуть відправлені до української держави. Останнє слово за прем’єр-міністром”, – заявила політик.

На виборах до Європейського парламенту ультраправа партія “Національне об’єднання” здобула значну перемогу над партією президента Макрона “Відродження”. Це призвело до того, що президент Франції оголосив розпуск парламенту та проведення нових виборів.

Нагадаємо, партія «Національне об’єднання» не змогла набрати абсолютну більшість.

Exit mobile version