“Намагається підвищити авторитет”: Кім Чен Ин побрязкав “ядеркою” напередодні виборів у США

Кім Чен Ин, лідер КНДР, перед виборами в США перевірив стратегічні ракетні бази і наказав військовим бути готовими до завдання контрудара "у будь-який час".

"Намагається підвищити авторитет": Кім Чен Ин побрязкав "ядеркою" напередодні виборів у США

Кім Чен Ин, лідер КНДР, перед виборами в США перевірив стратегічні ракетні бази і наказав військовим бути готовими до завдання контрудара “у будь-який час”, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Bloomberg.

На опублікованих фото Кім перевіряє міжконтинентальні ракети, здатні доставити ядерний заряд на територію США. Такі дії КНДР часто спрямовані на демонстрацію сили та привернення уваги до своєї військової сили перед важливими світовими подіями, включаючи президентські вибори в США, заплановані на 5 листопада.

Кім звинуватив США у “зростаючій загрозі” і заявив про необхідність модернізації ракетних баз для забезпечення повної боєздатності. Північна Корея регулярно викликає занепокоєння своїми ядерними загрозами, наголошуючи на готовності використовувати зброю у разі небезпеки. За словами Кирила Буданова, КНДР могла запропонувати Росії ракети та солдатів для війни проти України в обмін на технології тактичної ядерної зброї. Нагадаємо чим викликані погрози КНДР у бік Південної Кореї.

Кім Чен Ин озвучив ядерні погрози в бік Південної Кореї.

Exit mobile version