Огляд шин Kapsen S2000

Покришки Kapsen SportMax S2000 – це ідеальна автомобільна гума для літа.

Вона призначена для експлуатації на високих швидкостях, показує хорошу поведінку на трасі з будь-яким типом покриття в різних погодних умовах, забезпечує безпеку при русі по дорозі. Автолюбителі з Києва та Харкова охоче купують недорогі автошини Kapsen S2000 https://shiny-diski.com.ua/uk/kapsen-sportmax-s2000, що володіють відмінними ходовими характеристиками.

Про шини Kapsen S2000

Шини Kapsen S2000 випускає китайський концерн Shandong Hongsheng Rubber, який славиться якісною і недорогою продукцією. При виготовленні гуми використовуються сучасні технології, новітні матеріали та високотехнологічне автоматизоване обладнання.

Концерн дуже педантично ставиться до якості продукції, встановивши електронний контроль на всіх етапах виробництва. Браковані вироби безжально відправляють на перероблювання. Тому автовласники, які бажають придбати покришки Kapsen S2000, можуть бути впевнені у високій якості продукту.

До складу компаунда входять новітні полімери, високоякісні присадки й добавки, завдяки чому шини відмінно показують себе на сухому і мокрому дорожньому покритті за будь-яких навантажень, повільно зношуються і допомагають економити паливо внаслідок низького опору коченню.

Плюси та мінуси покришки Kapsen S2000

Автошини Kapsen S2000 має такі переваги:

  • відмінне зчеплення з дорожнім полотном за будь-якої погоди;
  • висока продуктивність під час гальмування і розгону;
  • укорочений гальмівний шлях;
  • курсова стійкість;
  • хороший відгук на кермові команди;
  • безпека під час маневрування і бічних навантажень;
  • завдяки рівномірному тиску на пляму контакту колеса з дорогою протектор зношується однаково по всій ширині за умови правильного балансування;
  • продумана дренажна система ефективно відводить воду із зони контакту колеса з дорожнім покриттям, знижуючи ризик аквапланування;
  • термостійкість;
  • довгий термін експлуатації;
  • доступна ціна.

Автолюбителі з Києва, Харкова та інших міст України добре відгукуються про гуму Kapsen S2000, високо оцінюючи її ходові якості. Тільки одиниці заявляють про те, що на високій швидкості під час руху на трасі камера починає шуміти. З великою ймовірністю це пов’язано з нерівністю дорожнього полотна або надлишковим тиском.

Протектор автошини Kapsen S2000

Протектор покришок Kapsen S2000 має оптимізований асиметричний малюнок. Профіль розділений на кілька зон, що виконують своє завдання. У центральній частині покришки пролягають глибокі поздовжні канали, що відводять воду з плями контакту і знижують ризик аквапланування. Ребра жорсткості профілю забезпечують курсову стійкість авто.

Плечовини забезпечені великою кількістю блоків, які забезпечують стійкість автомобіля на дорозі під час поворотів та інших маневрів. Блоки з’єднані перемичками, що знижують рівень шуму. На плечевинах розташовані ламелі, завдяки яким гарантується хороша продуктивність і ефективне гальмування навіть у негоду.

Компаунд має достатню еластичність, щоб мінімізувати ймовірність проколів і порізів. Компоненти, що входять до складу, знижують коефіцієнт опору коченню, тим самим даючи змогу економити паливо і зменшувати кількість шкідливих викидів в атмосферу. У сукупності все це відбивається на довговічності гуми та її зносостійкості.

Для яких автомобілів підійде гума Kapsen S2000

Автошини Kapsen S2000 підходять для спортивних автомобілів і позашляховиків. Виробник випускає гуму в різних розмірах (R16-R19). У кожному розмірі є покришки з різною шириною та іншими параметрами, щоб водії могли вибрати відповідні шини для своїх авто.