На Чернігівщині чоловік показав поліції свої статеві органи: суд його виправдав

Суд виправдав чоловіка, який показав поліції статеві органи / Фото: pixabay.com

На засідання суду чоловік не прийшов.

У Чернігівській області суд вирішив не карати чоловіка, який посеред вулиці показував поліції свої статеві органи. 

Про це йдеться у постанові Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області. 

За даними слідства, чоловік у травні 2024 року на вулиці вчинив дебош, а коли поліція просила його припинити це – він показав копам свій статевий орган. Його дії кваліфікували за ст. 185 КУпАП.

Під час засідання суду також проаналізували відео з боді-камер поліції. На кадрах було видно, що підсудний на лавці біля житлового будинку був нетверезий. Перебував він у компанії знайомих. Поліція запропонувала чоловіку піти з ними до відділу, проте той відмовився. 

Коли копи все ж підняли чоловіка, то він “спустив штани та показав статеві органи, на що поліцейський відразу вдарив його коліном у тулуб і звалив на землю, потім підняв і продовжував говорити, щоб він не чинив йому опір і доставили його у службове приміщення поліції”. 

Суд проаналізував матеріали справи та прийшов до висновку, що підсудний не чіплявся до перехожих, у чому його звинуватили. 

“Невиконання ж вимоги поліцейських пройти з ними до службового кабінету, особі згідно з протоколом про адміністративне правопорушення в провину не поставлено”, – йдеться у поясненні суду. 

А тому суд виправдав чоловіка. 

Постанова суду

Нагадаємо на Чернігівщині чоловік відмовився від мобілізації, бо “воювати повинні військові”.

Дипломатична мова через стиль! Як підбирають наряди для Олени Зеленської?


tsn.ua

Exit mobile version