Німецький Patriot в Україні та нові дані про вбивцю Фаріон: головне зі звернення Зеленського

Президент України Володимир Зеленський / Фото: Сайт президента України

Президент повідомив, що сьогодні вислухав доповіді керівників СБУ та МВС. 

Україна отримала обіцяне посилення протиповітряної оборони для протидії російським ракетам.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні в неділю, 21 липня.

“Німецький “Петріот” прибув в Україну, я хочу подякувати Німеччині та Сполученим Штатам за цей крок. В небі ми зможемо зробити більше. Звичайно, попереду ще багато роботи, і це ще далеко не гарантований захист, але тим не менше – більше сили для України”, – наголосив він.

Президент також повідомив, що сьогодні вислухав доповіді голови СБУ та керівника МВС. 

Зеленський зазначив, що є “хороші результати у протидії колаборантам”, а також “деякі речі, про які ми зараз публічно не можемо говорити”. “Просто не варто. Окупант повинен це відчути”, – пояснив він.

Зеленський уточнив, що доповідь міністра внутрішніх справ стосувалася розслідування вбивства Ірини Фаріон. “Важкий процес. Але всі необхідні сили задіяні, і з’являється більше даних щодо виконавця цього злочину”, – повідомив він.

У своєму зверненні Зеленський також відзначив роботу ремонтних бригад, працівників “атомки” та всіх, хто задіяний для стабілізації електропостачання. 

“Робиться все необхідне, щоб дати більше електрики. Розуміємо, що маємо справу з терористами, та російські удари не припиняються. Але все ж українські енергетики стараються зробити ситуацію такою, щоб дефіциту стало менше”, – запевнив він.

Зеленський зізнався! Новий "Петріот" прибув!

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський не відкидає можливості особистого спілкування з диктатором Путіним задля припинення війни.

tsn.ua

Exit mobile version