Безугла захотіла, щоб її звільнили з оборонного комітету Ради

Мар'яна Безугла подала заяву про звільнення з посади заступника голови комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

Безугла захотіла, щоб її звільнили з оборонного комітету Ради

Народний депутат Мар’яна Безугла подала заяву про звільнення з посади заступника голови комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Вона хоче перейти до комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Facebook-сторінку Безуглою.

Про бажання Безгулої стало відомо з її повідомлення у Facebook та постанови голови фракції СН Давида Арахамії. Він уже подав проект постанови про переведення Безуглої до нового комітету, який буде розглянуто профільним комітетом.

Раніше кілька депутатів намагалися звільнити її через її критичні заяви на адресу військового командування України. Її заяви, зокрема, стосуються Валерія Залужного. У січні ця ініціатива не пройшла, але у вересні питання було знову винесене на голосування, проте не набрало потрібної кількості голосів. Вже відомо кого Безугла бачить новим міністром оборони.

Безугла знову накинулася на Сирського та “рознесла” його.

Exit mobile version