Чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки у Києві, постраждав підліток

У Києві 12-річний хлопчик постраждав, коли їхав у маршрутці після того, як пасажир, розлютившись на водія, кинув у вікно скляну пляшку.

Чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки у Києві, постраждав підліток

У Києві 12-річний хлопчик постраждав, коли їхав у маршрутці після того, як пасажир, розлютившись на водія, кинув у вікно скляну пляшку, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Київську міськпрокуратуру.

Інцидент стався на маршруті, який прямував від метро Чернігівська до житлового масиву Троєщина. Між пасажиром та водієм виникла суперечка. Після виходу на зупинці пасажир у пориві гніву кинув у вікно маршрутки пляшку від горілки. Розбите скло завдало травми хлопчику, який був усередині салону. Дитина отримала забій голови.

30-річному чоловікові звинуватили у хуліганстві, що призвело до тілесних ушкоджень дитини. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу до 34 тисяч гривень, пробаційного нагляду чи обмеження волі на строк до 5 років.

Раніше у Києві поширювалося відео, на якому група підлітків, що складається як мінімум із семи осіб, руйнувала вагон електрички Київ-Яготин, завдаючи значних збитків. У Китаї під час нападу з ножем постраждав японський студент.

Нагадаємо, що у центрі Кропивницького сталася ДТП.

Exit mobile version