РФ накопичує крилаті ракети: коли окупанти можуть знову вдарити по інфраструктурі

Наслідки атаки РФ на об'єкт енергетики. / Фото: Associated Press

Росіяни мають певні проблеми з виробництвом озброєння.

Армія Російської Федерації активно накопичує крилаті ракети. Зокрема, військові країни-агресорки готуються до потужних обстрілів України.

Про це розповів авіаційний експерт, заступник директора компанії з виробництва засобів РЕБ Анатолій Храпчинський в ефірі “КИЇВ24”.

З його слів, росіяни потроху навантажують засоби протиповітряної оборони щоночі. Але, вважає Храпчинський, РФ готується до більш масованих обстрілів, “розуміючи, що з настанням холодів, зможе поновити удари по критичній інфраструктурі”.

“Ворог активно накопичує свої можливості щодо крилатих ракет. Зрозуміло, що є певні проблеми щодо виробництва цих ракет – як от двигунів, які вони не встигають багато робити. Більше того – є спроби Росії закупити технологію виробництва балістичних і крилатих ракет в Ірану. Це зазначалося у деяких розслідуваннях”, – наголосив військовий експерт. 

Нагадаємо, 14 жовтня вперше за останні 48 діб ніч минула без “Шахедів” в Україні. Стратегічна авіація Росії також залишалася неактивною. Ймовірно, росіяни готуються до масованої атаки.

Чекаємо на підсилення ППО! Як Рамштайн може змінити ситуацію на фронті 


tsn.ua

Exit mobile version