“Незнайомці просять фото, подорожувати жахливо”: зріст американця – 2,16 м (відео)

"Незнайомці просять фото, подорожувати жахливо": зріст американця - 2,16 м (відео)

Зріст американця Бо Брауна – 2,16 метра / скріншот

Американець Бо Браун називає себе справжнім гігантом. Не дивно: зріст чоловіка становить 2 метри 16 сантиметрів, пише New York Post.

Чоловік розповідає, що на вулиці його зупиняють здивовані незнайомці та благають сфотографуватися. Вони також ставлять ті самі три запитання: “Який у вас зріст? Ви граєте в баскетбол? Якою машиною ти їздиш?”.

Видання зазначає, що 30-річний Бо Браун звик до поглядів і зауважень про свій зріст. Автор контенту з Атланти, який має 4,7 мільйона підписників у TikTok, завжди був вищим за середній зріст. Коли в дитинстві грав у бейсбол, батькам Брауна доводилося приносити на ігри його свідоцтво про народження, щоб вирішити суперечки щодо його віку.

“Я народився вагою 13 фунтів (близько 5,9 кг – УНІАН), і люди в лікарні сказали, що я найбільша дитина, яку вони коли-небудь бачили. Коли мені виповнилося 14 років, я мав 6 футів (1,83 м), а потім за 10 років я виріс на 10 дюймів (25 см), і були деякі надзвичайні болі при зростанні”, – каже чоловік.

Такий високий зріст означає, що він змушений пристосуватися до нас, пише ЗМІ.

“Подорожі — це жахливо, але в них набагато більше плюсів, ніж мінусів. Готелі жахливі, душ і навіть ліжка, але тепер у мене вдома ліжко на замовлення”.

Стелі у будинку Брауна заввишки 2,74 м, він спить на спеціальному 2,7-метровому ліжку, зробленому на замовлення, а для пересування обрав повнорозмірний пікап Ford F-150 Lightning.

“Я б не змінив свій зріст у 7 футів 1 дюйм, і я дуже звик до цього”, – поділився чоловік.

Свою особливість Бо, ймовірно, успадкував. Його батько Дюк мав зріст 2,06 м, а мама Ліза – 1,83 м, додали журналісти.

Зріст американця – 2,15 метра.mp4

Цікаві факти про антропометрію людини

Раніше УНІАН публікував фото моделі з найдовшими ногами в світі. Монгольська модель Рентсенхорлоо Бад заявила, що довжина її ніг становить 134,5 см від стегна до п’ят.

Дівчина розповіла, з якими труднощами стикається через таку довжину ніг. Так, вона не може підібрати собі одяг і взуття. До того ж Бад часто вдаряється головою об дверні прорізи, бо вони трохи нижче, ніж вона. Але при цьому модель радіє, що у неї такий зріст.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Книга рекордів Гіннеса 2024: незвичні досягнення, про які цікаво дізнатися
  • Найстарішим чоловіком у світі став британець: скільки йому років
  • 116-річна “супербабуся” розкрила свій секрет довголіття і зацікавила вчених
  • www.unian.ua